Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ........ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον οσφυοκάμπτη των ξένων συμφερόντων Κο Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρότι δήλωνε ότι εάν επιβληθούν νέα επώδυνα μέτρα από πλευράς της κυβέρνησης θα παραιτηθεί, εμφανίζεται - χωρίς καθόλου να ιδρώνει το αυτί του - απεκδυόμενος των ευθυνών του, να ανακοινώνει νέα επαχθεί μέτρα τα οποία είναι η χαριστική βολή των ήδη πλημμυρισμένων στά αδιέξοδα πολιτών.

Οσο για την περιβόητη δήλωση παραίτησης, είναι βέβαιο οτι ο πολιτικός πατερναλισμός του Κου Παπακωνσταντίνου θα έωρησκε κάποιο τέχνασμα για να δικαιολογήσει την αναποτελεσματικότητά του προβάλλοντας δικαιολογίες και επιχειρήματα του κώλου, προκειμένου να διατηρήσει το Υπουργικό οφίκιο. Τώρα θα μου πείτε, οτι με την παραίτηση αυτού του κυρίου γλυτώναμε μια για πάντα απ' την προκρούστια συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σαφώς οχι, γιατί και αυτός να πάει στα τσακίδια υπαρχουν ένα σωρό άλλοι νεόκοποι υποστηρικτές του κλειστού δογματικού περιβάλλοντος του Γιωργάκη, που είναι έτοιμοι να παραδώσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό την χώρα στις ορέξεις των αγορών.

Γι' αυτό καλά θα κάνουν να αφήσουν κατά μέρους τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί παραίτησης, γιατί εκτός από ανεπαρκείς είναι και ανυπόληπτοι.

Χαράλαμπος Κουκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: