Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η επέλαση του 4ου Ραιχ

70 χρόνια πριν ήταν οι στρατιές της Wehrmacht που αιματοκύλησαν όλη την Ευρώπη αφήνοντας πίσω τους 84 εκατομμύρια νεκρούς. Από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους φούρνους της κολάσεως με τα ανθρώπινα αποκαΐδια, μέχρι τα πιο αποτρόπαια και φρικαλέα εγκλήματα είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία, η οποία δεν μπορεί να αποστειρώσει την κτηνωδία των Γερμανών.
Σήμερα, γι’ άλλη μια φορά, ο ακραίος εθνικισμός και η φασιστική συμπεριφορά των Γερμανών, έχει καταφέρει θανατηφόρα χτυπήματα στο εύθραυστο υπογάστριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλώντας με κατάρρευση, ακόμα και το Ευρω.
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, η μονοδιάστατη συμπεριφορά της Γερμανίας – η οποία δεν ευθυγραμμίζεται με τις άλλες χώρες την Ε.Ε – δείχνει ότι επιδιώκει την ομοιογένεια ή τον κατακερματισμό της ενωμένης Ευρώπης, ή μήπως, προσπαθεί να ηγηθεί μιας νέας Γερμανικής Ευρώπης επιβάλλοντας μια δημοσιονομική πολιτική που αναγκαστικά θα καταβροχθίσει τις οικονομικά ασθενέστερες χώρες, επεκτείνοντας έτσι – αυτή την φορά χωρίς πόλεμο – την εθνική της κυριαρχία.
Το σίγουρο πάντως είναι, ότι η επέλαση των Γερμαναράδων ξεκινά με την πρόταση της νέο-γκεσταπίτισας Μέρκελ για απώλεια ψήφου των δημοσιονομικά ελλειμματικών και αδύναμων χωρών του νότου, φαλκιδεύοντας έτσι το μέλλον τους και καθιστώντας τα υποτελή στην Γερμανία , μια για πάντα.
Επειδή λοιπόν έχω ταξιδέψει στην Γερμανία αρκετές φορές και έχω συναναστραφεί μαζί τους επαγγελματικά, τα συμπεράσματα που έχω αποκομίσει για δαύτους δεν είναι διόλου κολακευτικά.
Μπορεί φυσικά η Γερμανία να είναι πατρίδα του Μότσαρτ, του Μπετόβεν, του Μπάχ και του Βάγκνερ, η γονιδιακή κτηνωδία των Γερμανών όμως, είναι τόσο φρικαλέα που στην κατοχή εκτελούσαν 10χρονα παιδιά, ακούγοντας κλασική μουσική.
Μπορεί ακόμα, η Γερμανία να είναι πατρίδα του Μάρξ, του Νίτσε, του Καντ, του Χέγκελ, του Φίχτε και πολλών άλλων σπουδαίων διανοητών, ο τελευταίος όμως είπε ότι, ‘‘ Πάντοτε και χωρίς καμιά εξαίρεση τα περισσότερο πολιτισμένα κράτη είναι και τα πλέον επιθετικά ’’ Γι’ αυτό λοιπόν μπορεί τα γερμανικά τανγκ και τα βομβαρδιστικά να μην ισοπέδωσαν την Ακρόπολη, ο θαυμασμός όμως των Γερμανών για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό δεν τους εμπόδισε να κάνουν πλιάτσικο σε αρχαιολογικούς χώρους κλέβοντας αρχαιότητες μεγάλης πολιτισμικής αξίας.
Η ληστρική αυτή επιδρομή των γερμαναράδων σταυρωτών απέναντι στη χώρα μας συνεχίζεται και σήμερα, με εκβιασμούς και λιβέλια δημοσιεύματα τύπου, ‘‘ τα αειθαλή χαρακτηριστικά των Ελλήνων είναι η τεμπελιά η καλοπέραση και η διαφθορά. Κοίτα ποίοι μιλούν, οι αρχιερείς της κλεψιάς και της ατιμίας στην Ελλάδα, με την Siemens την Hoechtief και τα κακότεχνα γερμανικά υποβρύχια.
Είναι βολικό, φυσικά, για την καγκελάριο Μέρκελ να οικοδομεί το πολιτικό της προφίλ στο πογκρόμ ενάντια της Ελλάδος, λέγοντας ότι η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος για τους Έλληνες και ότι δεν μπορούν να ζουν συνεχώς σε βάρος του Γερμανού φορολογούμενου - προκειμένου να τους χαϊδέψει τα αυτιά και να ξαναδιεκδικήσει την καγκελαρία.
Αν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, η θιασώτης του Γερμανικού εθνικισμού Μέρκελ θέλει να ηγηθεί μιας νέας ολοκληρωτικής Γερμανικής Αυτοκρατορίας που θα επιβάλει μια διαρκεί μονεταριστική διαχείριση στις χώρες της Ε.Ε με αποτέλεσμα να τις κάνει όλες , Γερμανικό προτεκτοράτο.
Χαράλαμπος Κουκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: