Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ

Οσο και να θέλω ν' αποφύγω ακραίους χαρακτηρισμούς για το αποκρουστικό πρόσωπο της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, πολύ φοβάμαι οτι δεν προκειται να τα καταφέρω, γιατί όλα αυτά τα κατάπτιστα και παρασιτικά καθάρατα έχουν ξεπεράει κατά πολύ τις κόκκινες γραμμές της ανεκτικότητάς μας.

Απευθυνόμενος λοιπόν, - μ' όποιες δυνατότητες διαθέτω μέσα απ' αυτό το ιστολόγιο - στην Πρωθυπουργική και Υπουργική Πασοκαρία, τους λέω προεδοποιώ.

Προσέξτε καλά, γιατί ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται και εαν θέλετε να περιφρουρήσετε το τομάρι σας, πάψτε επιτέλους να συναινείτε με τις συνταγές της μονεταριστικής πολιτικής που μας επιβάλουν οι ''νομιμόφρονες'' της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Προσέξτε καλά, γιατί οι περικοπές και το γλίστρο εισόδημα έχουν δημιουργήσει στρατιές ανέργων και νεόπτωχων πολιτών, που η αγανάκτηση όων αυτών των μικρών, μοιραίων , άβουλων αλλά κυρίως απεγνωσμένων ανθρώπων εαν εκφραστεί καθολικά και πιο δυναμικά (Δεκέμβρης 2008) τότε δεν σας σώζει τίποτε.

Προσέξτε καλά, γιατί ο αμοραλισμός, η παλιανθρωπιά και η πολιτική αγυρτεία σας, δεν σας διαφοροποιεί σε τίποτε απο μια συμμορία βάρβαρων σοσια-ληστων που η παραμονή τους στην εξουσία έχει καθαρά ληστρικό χαρακτήρα.

Επειδή λοιπον, καταντήσατε τη χώρα ''μπανανία'' και τους πολίτες παριάς και θύματα της ταξικής κυριαρχίας του κεφαλαίου, έχω να σας πω ''είστε άθλια υποκείμενα, χρεοκοπήσατε, ο ρόλος σας τελείωσε, πηγαίνετε εκεί που ανήκετε - στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας'' Τρότσκι.

Χαράλαμπος Κουκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: