Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Παγκάλειος σαχλαμαρισμός, αντικομμουνιστική υστερία ή εξουσιαστικό παραλήλημα.

Με αφορμή το άρθρο του Λ.Σταυρόπουλου στα πολιτικά του σημερινού Βήματος, σχετικά με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Κου Πάγκαλου,'' περι άθλιων και διεφθαρμένων αριστερών'' διερωτώμαι πραγματικά, για πιο λόγο αρέσκεται να προκαλεί κάθε τρείς και λίγο με μισαλλόδοξα δημοσιεύματα, ο περιώνυμος αυτός αοιδός.
Προφανώς, δεν είναι τυχαίο οτι για ένα σωρό ανοησίες - και όχι μόνο - που έχουν λεχθεί κατά διαστήματα απ' τον ελλογιμότατο και περιλάλητο κύριο Πάγκαλο, οι συνάδελφοί του τον αποκαλούν '' μεγάλο τραγουδιστή''
Τι να πρωτοθυμιθεί κανείς απ' την αλλοπρόσλη συμπεριφορά αυτού του κυρίου.
Τούς λεονταρισμούς του κώλου στην υπόθεση Οτσαλάν,την γαργάρα με τους Γερμανούς που ενώ τους χαρακτήρισε '' μικρόνοες '' τους ζήτησε γονυπετής συγνώμη όταν κατάλαβε την μέγιστη πολιτική ευήθεια που έπραξε,ή μηπως τους χαρακτηρισμούς για τον σημερινό Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, οτι πάσχει απο σοβαρή έλλειψη φρόνησης.
Ωσ εκ τούτου, για όλα αυτά που έχει πομπωδώς πει μέχρι σήμερα και για άλλα τόσα που είναι βέβαιο οτι θα ακολουθήσουν -όσο ακόμα βρίσκετε στό πολιτικό σκηνικό- θα έβαζα '' Παγκάλιος σαχλαμαρισμός - αντικομμουνιστική υστερία - εξουσιαστικό παραλήρημα'' σημειώσατε 1

Χαράλαμπος Κουκάκης

1 σχόλιο:

Άτακτος Λόγος είπε...

Η χυδαιότητα του ανδρός είναι γνωστή. Ανήκει σε αυτούς με τους οποίους τσακώνεσαι ακόμα και όταν συμφωνείς μαζί τους, γιατί δεν αντέχεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουν τις απόψεις τους. Πέραν αυτού, και παρά την υπερπροβολή της αμετροέπειάς του, δεν έχω δει ποτέ μου κανέναν άνθρωπο να αναφωνεί καλά τα είπε ο Πάγκαλος. Επιπλέον, ασχημονεί τόσο συχνά, που ΕΙΔΗΣΗ θα είναι όταν μιλήσει για κάποιον άνθρωπο με καλά λόγια.
Αφού λοιπόν δε βγάζει είδηση, γιατί ασχολείσαι μαζί του Χαράλαμπε; Από κοράκου στόμα κρα θ' ακούσεις.

Γιάννης Χρυσοβέργης