Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ζητούνται Δωσίλογοι και Καταδότες.

Με μια τέτοιου είδους γκεσταπίτικη ανακοίνωση, επιχειρεί ο αρχι-ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ Χρυσοχοίδης να στρατολογήσει πληροφοριοδότες προκειμένου να πατάξει - όπως ισχυρίζεται- την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Με αφορμή λοιπόν την εκτέλεση του Λάμπρου Φούντα, ύστερα από συμπλοκή που είχε με την αστυνομία στη Δάφνη, ο Κος Υπουργός έβγαλε φιρμάνι επικηρύσοντας όλους όσους ανήκουν στον Αντιεξουσιαστικό χώρο.
Αλίμονό μας, τι έχουμε να δούμε ακόμα απ' την οργουελική παράνοια του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, ή μάλλον λάθος έκανα , του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επιχειρεί να ξαναεπαναφέρει δωσίλογους και καταδότες , παραβιάζοντας με τον πιο βάναυσο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών.
Καλά , δεν τους φτάνουν τα κατασκοπευτικά συστήματα που χρησιμοποιούν για να μας ελέγχουν, δεν τους φτάνουν τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα , που μέσω της βιομετρικης ανάλυσης και του DNA μας φακελώνουν , στρατολογούν τώρα και κουκουλοφόρους - καταδότες.
Τί σκατά δημοκρατία είναι αυτή, όταν είσαι αντικείμενο παρακολούθησης απο κατασκοπευτικά μηχανήματα και απο διαστροφικούς ρουφιάνους, που στ' όνομα της κοινωνικής υπηρεσίας που τους λένε οτι επιτελούν, ψάχνουν μέχρι και τα σκουπίδια σου.
Η άνανδρη βία, που επικαλείτε Κύριε Υπουργέ οτι χαρακτηρίζει τους αντιεξουσιαστές, είναι αυτή που ενστερνίζεται η επίπλαστη και καμουφλαρισμένη σοσιαλδημοκρατική σας κυβέρνηση, που οι εκπρόσωποί της ψεκάζουν με χημικά όπλα προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους , όπως του Μανώλη Γλέζου.
Προσέξτε καλά, γιατί η ολοκληρωτική νοοτροπία σας θα ξαναπυροδοτήσει νέο Δεκέμβρη 2008 και τότε θα καταλάβετε πραγματικά οτι υπάρχει μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλο και που μπορεί κάλλιστα να ξαναδιαρρήξει το περιβόητο δόγμα σας ,για την δήθεν ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Χαράλαμπος Κουκάκης

2 σχόλια:

Άτακτος Λόγος είπε...

Νομίζω Χαράλαμπε ότι σου διαφεύγει κάτι. Ο υπουργός ο υπεύθυνος για την Αστυνομία είοναι εντελώς φυσιολογικό να κάνει εκκλήσεις στους πολίτες για να προσφέρουν πληροφορίες.
Τα ερωτήματα είναι άλλα:
1. Πιστεύεις ότι η σημερινή Αστυνομία εκπροσωπεί ένα ανελεύθερο καθεστώς; Αν όχι, τότε τίθεται ένα άλλο ερώτημα: Τί είδους Αστυνομία θέλουμε σε μια Δημοκρατία; Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται; Πώς πρέπει να είναι εκπαιδευμένη; Σε αυτό το ερώτημα κι εγώ έχω πολλά να πω και επιφυλλάσσομαι να επανέλθω.
2. Πιστεύεις ότι είναι δυνατό να υπάρχει η κοινωνία χωρίς κάποιοι να είναι επιφορτισμένοι με την αντιμετώπιση της παραβατικότητας; Εδώ η εμπιερία μας έχει δείξει ότι, επειδή δεν υπάρχει κοινωνία χωρίς παραβατικότητα, η διαχείρισή της είναι προτιμότερο να γίνεται από κάποιους επαγγελματίες, οι οποίοι θα έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση απλώς πλήθη πολιτών λυντσάρουν μικροπαραβάτες, χωρίος να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Κι αυτό κανείς μας δεν το θέλει.
Τέλος, αλλά όχι και έσχατο, ο Λάμπρος Φούντας σκοτώθηκε μαχόμενος. Πυροβόλησε αστυνομικούς και τον πυροβόλησαν κι αυτοί(το ποιος πυροβόλησε πρώτος έχει δευτερεύουσα σημασία). Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο πρεζόνι που έφαγε έξι σφαίρες πισώπλατα.


Γιάννης Χρυσοβέργης

Ανώνυμος είπε...

Τις δηλώσεις Χρυσοχοϊδη δεν έτυχε να τις ακούσω.
Με είχε όμως ενοχλήσει το ύφος του τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιχειρούσε να στηρίξει τις αυθαίρετες μαζικές συλλήψεις και "απαξίωσε" να κάνει διάλογο με τη νέα κοπέλλα από το τηλεοπτικό πάνελ που προσπάθησε να του πει κάτι.
Ίσως να πιστεύει ότι καλλιεργώντας το προφίλ του "ανελέητου" τιμωρού των εκάστοτε θεωρούμενων ως "τρομοκρατών" κερδίζει σε αποδοχή από πλευράς κοινής γνώμης. Σ'εκείνη την εκπομπή μάλιστα είχε αποσπάσει και τη συναίνεση του κ. Πλεύρη στην πολιτική του. Τί λέτε, να του ευχηθούμε "και άλλα τέτοια;" ή, καλύτερα να αποφύγουμε τα περαιτέρω σχόλια;

Γιώργος